Om mig

Rasmus Støvelbæk Olsen

Urban iaggtager

 

Mit navn er Rasmus Støvelbæk Olsen. Jeg er urban iagttager. Jeg blogger om livet i byen. Byens udvikling, arkitektur, byliv og andre ting der optager mig. Af og til kan det også gå hen og blive lidt politisk. For jeg har holdninger, og dem holder jeg ikke tilbage. Jeg har holdninger til byen, til byens udvikling og arkitektur, men også til verden omkring mig.

Jeg er 46 år, bor i København (Valby) og er uddannet cand. mag. i dansk og kommunikation. Jeg har i mange år arbejdet med kommunikation, forretningsudvikling og udvikling af kundevenlige løsninger og tiltag i DSB og DSB S-tog. Jeg har bl.a. været med til at udvikle Mobilbilletter i hovedstadsområdet og stået for DSB S-togs informationsannoncer i metroXpress. Jeg har arbejdet med kommunikation og digital kommunikation og markedsføring i en række mindre virksomheder, og lige nu arbejder jeg med faglig formidling i Realdania.

Men i mit private liv, er jeg urban iagttager. Jeg er også far og en masse andre ting, men jeg holder af livet i byen, jeg elsker at gå rundt i byen, gå lange ture og iagttage livet i byen. Følge byens udvikling, glæde mig over byens liv og mangfoldighed og følge med i hvad der sker. Og jeg elsker at rejse ud og gå på opdagelse i nye byer. Byer er aldrig ens og har alle deres liv og måde at være på. Jeg elsker mange byer, men holder særligt meget af Berlin, London, Stockholm, Hamburg og Amsterdam. Det er byer jeg igen og igen vender tilbage til, og aldrig bliver træt af.

Jeg gæsteblogger også på bl.a. POV International, hvor jeg kaster mig ud i bredere emner. Du kan se links til mine indlæg på andre blogs her.

Men her på min egen blog, er det mest livet i København jeg skriver om. Og alt det der ligger omkring det, og som optager mig.